A bérlés menete

Választás

1. Válaszd ki a készüléket!

Első lépésként tekintsd meg bérelhető készülékeinket, és válaszd ki a neked leginkább megfelelőt. A készülékek leírásánál és a blogon is igyekeztünk minél világosabban leírni, milyen esetekben melyik készüléket ajánljuk. Ha mégis úgy érzed, segítségre van szükséged a választáshoz, hívj minket bátran a +36 20 361 2555-ös telefonszámon!

Igénylés

2. Igénylőlap kitöltése

Ha már döntöttél, kérjük, töltsd ki az igénylőlapot, melyben megadod a választott mellszívót. Ezután e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, és árajánlatot küldünk neked.

3. Ajánlat elfogadása

A kiküldött ajánlatot kattintással tudod elfogadni. A szerződéshez szükséges adatokat az ajánlat elfogadásakor kell megadnod az ajánlat e-mailen keresztül.

4. Szerződés aláírása

A bérleti szerződést az átvételkor kapod kézhez, melyet két példányban kell aláírnod. Az ajánlatban foglalt árat a szerződés aláírásakor kell kifizetni személyes átvétel és kiszállítás esetén is. Ekkor elkezdődik a bérlés.

Bérlés

5. Útravaló – infócsomag a starthoz

A bérlés kezdetével küldünk egy tájékoztatót, melyben ellátunk a készülékkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal és linkekkel, melyeken keresztül lemondhatod a bérlést, letölthetsz karbantartási útmutatót és alkatrészeket is rendelhetsz. Ha elsőre úgy tűnne, nem kaptál ilyet, nézd meg a spamládában is!

6. Bérlés folyamata

A 30 napos bérlési ciklus alatt magadon és a kisbabádon kívül mindössze az e-mail fiókodra kell majd figyelned. A bérléssel kapcsolatos kommunikáció itt fog zajlani, és a ciklusok végéről is elektronikusan kapod majd az értesítéseket. 

7. Bérlés meghosszabbítása

Minden 30 napos bérlési ciklus lejárta előtt két nappal (tehát a 28. napon) kapsz tőlünk egy e-mailt, amelyen keresztül kattintással nyilatkozhatsz a bérlés lemondásáról vagy meghosszabbításáról. Meghosszabbítás esetén a rendszer felkínálja neked az átutalás és az online bankkártyás fizetés lehetőségét, hogy kényelmesen, otthonról rendezhesd a következő hónapot.

Bérlés befejezése

8. Visszaszállítás

A bérlést le tudod mondani a havonta küldött értesítők segítségével vagy a bérlés kezdetén szintén e-mailben kapott infócsomagban lévő linken. Ha lemondtad a bérlést, futárt küldünk a készülékért vagy személyesen is visszahozhatod. A bérlés akkor fejeződik be, mikor a készülék visszakerül hozzánk, melyről e-mailes visszaigazolást küldünk.

Használd a mellszívót egészséggel! :)

Bármilyen kérdés esetén hívj minket bizalommal a +3620 361 2555 -ös telefonszámon!