Nem tudod, milyen mellszívót válassz?

Válaszd az Amaryll kézi mellszívót, és döntsd el a kérdést később!

Egy jó kézi mellszívó kiválóan alkalmas arra, hogy a szülőszobán töltött pár napban ösztönözd vele a tejtermelés beindulását. Az Amaryll kézi mellszívóval pedig könnyű fogása miatt minimális erőkifejtéssel fejhetsz anélkül, hogy megfájdulna a kezed. Így tulajdonképpen egy Amaryll minden, amire a szülőszobán a fejéshez szükséged lehet. Azonban elsősorban nem emiatt ajánljuk az első babás kismamáknak, hanem bővíthetősége miatt.
Ha a későbbiekben a kisbaba ügyesen szopizik, és a tejtermelés is szépen megindul, akkor az Amaryll remek segítőd lesz a tejbelövellés után is. Ha azonban a baba születése után jössz rá, hogy ennél többre van szükséged, akkor sincs baj, mert elektromos mellszívó bérlése vagy vásárlása esetén az Amaryllt szívókészletként használhatod majd.

Elektromos mellszívóra váltanál? Csak alakítsd át!

Elektromos mellszívó bérlése esetén egy szívókészletet mindig vásárolni kell a bérléshez – kivéve, ha már van sajátod! Az ARDO kézi mellszívói és szívókészletei ugyanazokat az alkatrészeket tartalmazzák, így az Amaryll néhány alkatrész segítségével szívókészletté alakítható. Bérlés esetén ezekért nem is kell külön fizetned. Így Amaryll tulajdonosként a havidíjon kívül semmi plusz költség nem terhel majd.

És válassz hozzá készüléket!

ARDO Carum bérlés
Bérelj Amaryllod mellé egy Carumot a szükséges kiegészítőkkel.
Ameda Elite bérlés
ARDO Amaryllal az Ameda Elite készüléket is szívókészlet vásárlása nélkül bérelheted.
Calypso motor és PumpSet Kit
Ha mégis egy otthoni készülékre vágysz, választhatsz egy ARDO Calypso motort is egy PumpSet Kittel (az átalakításhoz szükséges alkatrészcsomaggal) egy csomagban - mintha csak egy otthoni mellszívót vettél volna!
Ha az anyatejes táplálást választod, okosan döntesz.
DÖNTS OKOSAN a mellszívód kiválasztásánál is, válassz bővíthető kézi mellszívót!

Amaryll

A készlet tartalma: 26 és 31mm-es szívótölcsér, 28 mm-es szűkítőbetét és 22 mm-es Optiflow masszázsbetét, palackállvány, gyűjtőpalack, membráncsésze, 2 db ajakszelep, tárolókupak, kupakbetét, fedőkupak, pumpakar.
12 990 HUF
Megrendelem!

Amaryll Start

A készlet tartalma: 26 mm-es szívótölcsér, gyűjtőpalack, membráncsésze, 2 db ajakszelep, tárolókupak, kupakbetét, fedőkupak, pumpakar, palack állvány.
9 490 HUF
Megrendelem!