Bérelj ComPad lábpedált!

Fogadjunk, ilyet még nem láttál!


Teljesen egyedi fejlesztésű MEDELA Base mellszívóval kompatibilis lábbal hajtható mellszívó.

Ha nem szeretnél sokat költeni, se kézi mellszívót használni, de mégis kell egy megbízható készülék, a lábpedál jó választás. Kérlek, tájékozódj az oldalunkon, és ha kedvet kaptál kipróbálni, csak kattints a gombra és töltsd ki az igénylőlapot!

Bérelni szeretnék!
Könnyű használni!
A kézi mellszívóhoz hasonlóan, egyénileg szabályozható.
Gazdaságos
A leggazdaságosabb alternatíva a hosszútávú fejésre.
Áramforrás nélkül!
Függetlenül a hálózattól, bárhol, bármikor.

1000 Ft. / hónap

Csak add le igénylésedet az űrlapon keresztül és mi gyorsan visszaigazoljuk!
Ára: 1000Ft / hónap, kaució: 5000 Ft.(ezt a bérlés után visszakapod) + szívókészlet ára (5100 Ft.). 
Ez a szolgáltatás a biztonságos kauciókezelés és az áttekinthetőség miatt kizárólag online bankkártyás fizetéssel vehető igénybe.

Bérelni szeretnék!

+36 20 361 2555

Igénylés menete

   
 • Töltsd ki az űrlapot!
  Első lépésként töltsd ki az igénylőlapot! Ezután e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot. Ez a lépés önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel, pusztán arra szolgál, hogy az e-mail cím valódiságát ellenőrizzük.
 • Készülj fotóval!
  A digitális szerződéshez szükséges adatok megadásakor fel kell majd töltened egy-egy képet a személyi igazolványod és a lakcímkártyád mindkét oldaláról. Legyenek kéznél ezek a dokumentumok, mikor megnyitod a levelünket!
 • Csekkold az e-mailed, és szerződj velünk!
  Az igénybejelentéskor kiküldött e-mail egy linket tartalmaz majd, melyre egy űrlapra irányít, ahol megadhatod a digitális szerződéshez szükséges adatokat. Itt kell majd feltöltened a két képet a személyes irataidról. A digitális szerződés csak így lehet érvényes személyes találkozás nélkül.
 • Fizesd ki kártyával!
  A szerződési adatok elküldése után a rendszer átirányít a Barion online bankkártyás fizetőfelületére, ahol egy összegben rendezheted az egyhavi kauciót, az első havi bérleti díjat és kiszállítás esetén az oda-vissza szállítási költséget. Kérjük, vedd figyelembe, hogy kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni!
 •  Kész is a szerződés!
  A fizetés után a digitális szerződés egy példányát PDF formátumban elküldjük az e-mail címedre.
 • Vedd át!
  Ezután nincs más dolgod, mint várni a futár érkezésére, vagy személyes átvétel esetén eljönni a készülékért ügyfélszolgálatunkra a 1119 Budapest, Kankalin utca 2. szám alá.
 •  

IIgyekszünk azonnal válaszolni az igénylésedre. A visszaigazoló e-mail utasításait figyelmesen kövesd majd! Ez maximum 10 perc aktív figyelmet igényel. Ezt a készüléket kiszállítással is kérheted, vagy átveheted budapesti ügyfélszolgálatunkon. Kattints a gombra az igényléshez!

Bérelni szeretnék!

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyengébben szív a lábpedál, mint egy otthoni vagy kórházi elektromos készülék?
Nem. A lábpedál a Medela Lactina elektromos mellszívó dugattyújával működik - a maximális szívóerőt ez határozza meg. A maximális szívóerő egyébként minden mellszívó készüléknél nagyjából azonos - ez nem a készülék típusán múlik, hanem egy balesetvédelmi szabályozás írja elő.
Kiknek érdemes lábpedált bérelni?
Azoknak, ajánljuk akiknek hosszútávon van szüksége nagy tejmennyiség rendszeres fejésére, de a kórházi fokozatú mellszívó bérlését vagy saját elektromos mellszívót nem engedhetnek meg maguknak.
Illetve azoknak, akiknek gyakran kell áramforrás nélkül fejnie.

Nálunk minden megkezdett bérlés után jár egy 5 részes, részenként 5 perces mini tréning a készülék használatáról tippekkel, trükkökkel. Ráadásul ha online bérelsz, egy kis ajándékkal is készülünk neked! :)

Bérelni szeretnék!
Mik a bérlés feltételei?
Egyhavi kaució, melyet a készülék visszaadásakor visszakapsz.
1 db szívókészlet vásárlása a készülékhez. Ez csak a tiéd, nem kérjük vissza.
1000 Ft havidíj fizetése.
A készülék csak online bankkártyás fizetéssel bérelhető. 
Csak bankkártyával fizethetek a szolgáltatásért?
Igen. Ez azért van így, mert a háztartási típusú mellszívók bérbeadására a kedvező ár miatt van igény. Az online bankkártyás fizetés pedig kis kezelési költséget és egyszerű könyvelést jelent, így tartósan alacsonyan tudjuk tartani az árakat.
Rövidebb időre is lehet bérelni, mint egy hónap?
Természetesen igen, van erre is példa. Mivel a rendszerünk előfizetéses alapon működik, a korábbi visszahozásnál egyszerűen visszafizetjük a különbözetet.
Mikor kapom vissza a kauciót?
A kauciót a bérlés végeztével 15 napon belül visszautaljuk neked.
Lehet-e készüléket váltani később?
Természetesen igen. A bérléshez vásárolt szívókészletedet más mellszívóhoz is csatlakoztathatod, azonban nem minden szívókészlet jó minden mellszívóhoz! Ezért mielőtt váltanál, mindenképpen kérdezz tőlünk!

Nagyon egyszerű és pontos ügymenettel szálomhatsz velünk, igaz, néha emberek vagyunk és hibázunk, de pontosan igyekszünk tájékoztatni. Észrevételeidre pedig nagyon kíváncsiak vagyunk. Akár oszd meg velünk! :)

Bérelni szeretnék!
Mi az a szívókészlet? Mért kell megvenni?
A szívókészlet a mellszívónak az a része, ami a tejjel és a mellel érintkezhet. A szívókészletet továbbadni nem higiénikus – függetlenül a fertőtlenítéstől. Ezért a szívókészlet a saját személyi higiéniai eszközöd kell legyen, akár a fogkeféd, így részünkről nem is lenne etikus visszakérni és újra bérbeadni. A bérlés csak a motorra vonatkozik.
Hogy kell kiválasztani a tölcsér méretét?
A méretválasztáshoz segítséget az ajánlat e-mailben kapsz majd.
Mi van, ha utólag derül ki, hogy rossz a tölcsér mérete?
Természetesen van lehetőség cserélni ügyfélszolgálatunkon vagy rendeléssel.
A történet a termék mögött

1999-et írtunk, amikor kis cégünk törekvései az anyatejes táplálás megsegítésére még gyerekcipőben jártak. Irodánkba egy telefonhívás futott be. A vonal másik végén egy újdonsült édesanya volt, akinek a kisbabája ajak- és szájpadhasadékkal született. Ez a születési rendellenesség azzal jár, hogy a kisbaba nem tud szopizni, és csak speciális eszközökkel etethető.

Mivel az édesanya szerette volna a gyermeket anyatejjel táplálni, szüksége volt egy mellszívóra.
A Medela Lactina bérleti díját azonban – ami akkor 6500 forint volt havonta – nem tudta volna megfizetni.

Ügyvezető igazgatónk azonban az a fajta ember volt, aki nem szeretett semmilyen problémát megoldatlanul hagyni, ezért elkérte a kismama telefonszámát – biztos, ami biztos.

Megszánhatta volna az édesanyát, és odaadhatta volna a mellszívót bizalmi alapon is ingyen, azonban ez hosszútávon nem oldott volna meg semmit, hiszen az országban számos édesanya él nehéz anyagi helyzetben. Mindegyiküknek így nem segíthet. Az eset fontos problémára világított rá: segíteni is mindig ésszel kell, hiszen ha mindenkinek ingyen adod a segítséged, tönkremész – főleg, ha vállalkozó vagy. Ki kellett hát találni egy fenntartható megoldást a szegényebb rétegek számára is.

Kezdeti tanácstalanságában az édesapjához fordult. Egy családi beszélgetés keretében megvitatták, mit lehetne tenni az ügyben. Mérnök lévén pedig technikai oldalról közelítette meg a problémát. Az édesapja pedig nagyon szeretett barkácsolni – így hát elvonultak a műhelyébe, és estére megszületett a lábpedállal hajtható mellszívó prototípusa. Egy szó szoros értelmében faék egyszerű szerkezet, ami azonban a kézi mellszívókkal ellentétben alkalmas volt hosszú távú, nagy mennyiségű tej fejésére is – hiszen az emberi láb mégiscsak többet bír, mint a kéz.

Mivel akkoriban a Medela volt az egyetlen globálisan elterjedt, itthon is ismert mellszívómárka, a pedált a Medela dugattyújához tervezték. Így mindössze két napnyi fejtörés és egy kis barkácsolás után már szinte semmi nem állhatott a lábpedál gyártásának útjába.

Visszahívta a szájpadhasadékos kisbaba édesanyját, és kölcsönadta neki a mellszívót, aki ezután hónapokig használta. A baba pedig szépen megerősödött.

A későbbiekben több száz darabot készíttetett a lábpedálból. Az egyszerű kis szerkezet híre hamarosan más országokba is eljutott. Kapva kaptak a lábpedálon olyan afrikai kórházak, ahol rossz volt az áramellátottság, ezért az emberi erővel működtethető eszközök bizonyultak a legmegbízhatóbbnak. Így esett meg, hogy egy pici, mindössze öt fős magyar cég több száz ilyen lábpedált exportált Afrikába.

A ComPad lábpedál azóta is igénybe vehető bérléssel. 

Köszönöm, hogy mindent elolvastál a ComPad lábpedálról! 
Ha elnyerte tetszésedet vagy érdeklődsz, kattints a gombra és töltsd ki az igénylőlapot.Telefonos konzultációra is van lehetőséged a +36 20 361 2555 -ös számon. Szakértő kollégánk segít eligazodni.

Bérelni szeretnék!

A használati utasításért kattints ide!