Bankkártyás fizetés a gyors mellszívó bérlésért

Sokan ódzkodnak tőle, hogy bankkártyájuk adatait megadják az interneten, és ez a félelem érthető. Azonban az online bankkártyás fizetés sok szempontból biztonságosabb, mint az átutalás vagy a készpénzes fizetés, ráadásul gyorsabb és egyszerűbb ügymenetet is biztosít - és ez nagy segítség a mellszívó bérléseknél. Nekünk is, neked is. De miért?

Rohamosan fejlődő információs társadalmunk egyre inkább igényli a gyors, könnyen követhető és biztonságos online fizetést. Ez a kereskedő számára azt jelenti, hogy a pénz gyorsan megérkezik hozzá, a vevő számára pedig azt, hogy azonnal kiszolgálják a rendelését.

Villámgyors reagálás az apróbb igényekre is

Az ügyfelek igénylik a gyorsaságot, és ez különösen igaz a kisgyermekes családokra. Mellszívóra általában sürgősen van szükség. A gyors kiszolgálás egyszerű volt mindaddig, amíg csak kórházi mellszívókat adtunk bérbe, a kisebb otthoni mellszívókat pedig bababoltok részére vagy interneten értékesítettük. Azonban egyre több olyan kérést kaptunk, amelyben az otthoni mellszívókat is szerették volna bérbe venni a mamák különböző okokból: vagy mert a kórházi mellszívó bérlését nem engedhették meg maguknak, vagy mert szerették volna kipróbálni a készüléket vásárlás előtt. Ezeknek a bérbeadása azonban hosszútávon sok, kisebb összegű befizetést eredményez, amit nehezebb követni, és ez könnyen meglassíthatná a kiszolgálást. Mi azonban szerettünk volna minden felmerülő igényt minél gyorsabban kiszolgálni, ezért a kisebb gépek bérlésekor bankkártyás fizetés segítségével pörgettük fel az ügymenetet. A bankkártyás fizetés - szemben egy átutalással - azonnal megtörténik, mi pedig azon nyomban intézkedhetünk is, hogy megkapd a készüléket, vagy elindítsuk az újabb bérlési ciklust.

Mitől jobb, mint az átutalás?

Egy átutalás megérkezése néhány napba is beletelhet - főleg, ha nem munkanapon indítod. Ezzel szemben a bankkártyás fizetés azonnal megjelenik a számlán, ráadásul nem kell hozzá belépni a bankfiókodba, és a közlemény rovat kitöltésével sem kell bajlódnod. Így nemcsak, hogy gyors az ügyintézés, de sok apró lépést megspórolsz magadnak. Az sem lesz kérdés, megérkezett-e már a pénz, hiszen a fizetés megtörténtével ebben azonnal biztos lehetsz. Egy esetlegesen elrontott közleményrovat miatt sem kell telefonálgatnod, mert a fizetésedről egy tranzakcióazonosító automatikusan tájékoztat minket. Így nem tudsz vele hibázni.

Mitől lesz biztonságos a bankkártyás fizetés?

Bankkártyás fizetés esetén a legnagyobb félelmünk, hogy a megadott bankkártyaadatainkkal visszaélnek. Azonban az online bankkártyás fizetések esetében a rendszerünk elirányít a bank oldalára, vagy a weboldalon belül jeleníti meg a bank saját fizetőfelületét - így a fizetést a bank biztonságos rendszerében bonyolíthatod le. A mellszívó bérlésnél a Bariont használjuk, melynek így néz ki a fizetőfelülete:

  

Ha a Barionon keresztül fizetsz, mi arról csak egy tranzakcióazonosítót kapunk, a bankkártyadataidat pedig a bank kezeli, tőlünk függetlenül.

Jó tudni

A bankkártyás fizetés olyan fizetési mód, aminél a leghatékonyabban érvényesítheted a visszatérítési jogaidat. Így például ha egy megrendelt terméket nem kaptál meg, úgynevezett chargeback eljárással kérheted a banktól a kifizetett összeg visszatérítését. Ugyanez átutalással vagy készpénzes fizetésnél nem lehetséges. Természetesen mi nem fogunk visszaélni a pénzeddel, azonban előfordulhat, hogy megrendelsz egy szolgáltatást, majd meggondolod magad. Ez nem példa nélküli, mert néha a szoptató anyukák problémái gyorsan megoldódnak mellszívó nélkül is. Ilyenkor az összeg teljes vagy részleges visszatérítése is ugyanolyan egyszerű és gyors, mint a kifizetése volt. Ebben az esetben nem chargeback, hanem refund eljárásról beszélünk, mert ekkor a kereskedő a kérésedre önként visszatéríti a pénzt. A chargeback esetében a kártyakibocsátó cég kezdeményez jogi eljárást a kereskedővel szemben. Ezért ha visszatérítést szeretnénk, először mindig a kereskedővel érdemes felvenni a kapcsolatot; a kereskedőnek ugyanis érdeke, hogy a visszatérítés ne chargebackel, hanem refunddal, azaz önkéntes visszatérítéssel történjen.

Fizess bátran bankkártyával!

 

Ha úgy érzed, eleget tájékozódtál a fizetési lehetőségekről, és a készüléket is kinézted magadnak, bérlési igénybejelentésedet itt adhatod le.

Ha még nem tudod, milyen mellszívót válassz, cikkünkben segítünk.

 

 

Forrás:

http://www.rendelesiurlap.hu/cikk/bankkartyas-fizetes-a-legbiztonsagosabb-chargeback-eljaras-magyarorszagon