Intim torna tanfolyam otthon, online videofilmen

Ügyfélszolgálatunkra beérkező kérdéseknek megfelelően igyekszünk tájékoztatni Benneteket mindenről, ami a mellszívó készülékek kiválasztásától kezdve, a használatot és sajátos problémák kezelését is figyelembe véve felmerülnek. Ezért is igyekszünk külön Blogokban kifejteni az egyes problémákat, illetve jó tanáccsal szolgálni sok mindenre vonatkozóan.

A napokban az egyik mellszívót bérlő anyuka panaszkodott munkatársunknak, hogy bizony a szülés következtében inkontinencia, azaz vizelettartási gondjai keletkeztek. Bár megtanult egyfajta intim torna módszert, gyakorolja is, de 6 hónappal a szülés után még semmi változást nem tapasztal. Kérdezte ügyfélszolgálatunk referensét tudna-e ajánlani számára egy másik fajta intim tornát, mint amit ő ismer?!

Ebből kiindulva szeretnénk segíteni mindenkinek, akinek hasonló gondja van! Így az általunk és egészségügyi szakmai körökben is kiválónak tartott intim torna módszert szeretnénk Nektek ajánlani, ami a tapasztalatok, valamint a kórházi vizsgálatok alapján is igen hatásosnak bizonyult a vizelettartási panaszok megszüntetésében, a szervi süllyedések helyreállításában, a hüvelyi sérvek kezelésében, és a szexuális élet minőségének visszanyerésében, fejlesztésében. 

Ami egy fiatal anyuka számára igen nagy előny, hogy ez az intim torna módszer online videofilmen is megvásárolható, és a nagyon részletes magyarázatokkal, elméleti és gyakorlati tudnivalókkal szolgáló intim torna tanfolyam otthon végezhető el!  Így az egyszerű, de hatásos gyakorlatok már szülés után 6 héttel kezdhetők, végezhetők otthon a baba etetése, vagy - még elég  sok - alvása alatt.  No és mire totyogós lesz babátok, már túl is vagytok az intim izmok visszaerősítésén, ami elengedhetetlen minden ifjú anyuka számára, hogy megelőzze a későbbiekben jelentkező nagyobb bajokat! A saját magunkra, így a gátizomtornára is fordítható, megfelelő időtartam babánk növekedésével egyre elérhetetlenebbé válik! Márpedig a videofilmen tanított egyszerű gyakorlatsor, legalább 3-4 hónap alatt felépített, egyre intenzívebb edzéstervének végrehajtása hozhat csak megfelelő eredményt! Ennyi idő következetes gyakorolás szükséges a megviselt, megnyúlt medencefenéki izmok, gátizmok, azaz intim izmaink egészségesen erőssé, állóképessé válásához!

Jó szívvel ajánljuk tehát Sasvári Éva gyógytornász; ”Intim izmok tornája - Funkcionális gátizomtorna, medencefenéki izomtorna” című ismeretterjesztő, oktató online videofilmjét, melynek részleteiről és a vásárlás lehetőségéről a következő linken olvashattok.

www.intimizomtorna.hu