ARDO Calypso

A leghalkabb otthoni mellszívó 

Az ARDO Calypso egy olyan otthoni mellszívó, ami kategóriájában is kiemelkedően finoman szabályozható, így barátod lesz a mindennapi fejések alatt.

Milyen esetekben ajánljuk az ARDO Calyso készüléket?

  • Teljes tejmennyiség lefejésére
    Ha nem tudod mellről szoptatni a kisbabád és az egész anyatejes ellátást készülékkel kell megoldanod. Igaz, nincs külön stimulációs üzemmódja, azonban állítható ritmusa mégis segít a tejleadó reflex kiváltásában. 
  • Ha már stabilizálódott a tejtermelés
    Korábban egy komolyabb kórházi készüléket béreltél tőlünk, de már stabilizálódott a tejtermelés, azonban mégsem szeretnél készülék nélkül maradni.
  • Maradék tej lefejésére, tartalékképzésre
    Ha alapvetően jól szopizik a gyerkőc, de a maradékot szeretnéd lefejni tartalékképzés céljára.

Calypso bérlőink mondták

Tökéletes választás a mindennapos, rendszeres fejéshez. Én nagyon szerettem, öröm volt használni.
- Zs-K. Kata
Nagyon gyorsan kellett egy jó elektromos mellszívó, és a szombati rendelés/kapcsolatfelvétel után kedden már hozta is a futár a mellszívót, ami életmentő volt! Köszönjük a gyors intézkedést! Ami még szuperebb volt, hogy a kézi mellszívó használata után napi legalább 1.5-2 órám felszabadult hála az elektromos mellszívónak. Köszönjük még egyszer, a következő babánál újra jelentkezünk
- Zs-M. Emese
Csak ajánlani tudom, mind a szolgáltatást, mind a terméket. Minőség, segítőkészség, rugalmasság, egy helyen.
- M-B. Renáta
Nagyon jó gépet kaptam. Teljesen megérte. Egyszerű volt a visszaküldése.
- P-V. Klára
Nálatok maximális támogatást kap az ember, és bármikor, de tényleg bármikor elérhetők vagytok, ha baj van. Ez a legnagyobb értéke annak, amit csináltok, hiszen ilyenkor órák alatt is nehéz helyzetbe kerülhet egy anya. A csomagokat még aznap feladjátok, pontosan emiatt. Nagyon köszönöm, hogy általatok sok-sok hónapig anyatejjel tudtam táplálni a gyermekemet.
- B. S. Andrea
A szolgáltatással és az egész szisztémával maximálisan elégedett vagyok! Profi liga!!! Amikor két hét után megkaptam az e-mailt, hogy van-e szükségem segítségre, el voltam mosva.
- S-V. Márta
Nagyon meg voltam elégedve mindennel. A gép, amit kaptam a célnak tökéletesen megfelelt. Nagyon pontos tájékoztatást kaptam és minden kérdésemre türelmesen válaszoltak. Mindenkinek őszintén ajánlom, aki mellszívó bérlésen gondolkozik
- H. Hanga
Az Ardo Calypso kiváló mellszívó. 21 hónapig sikeresen tudtam használni. Ha technikai problémám adódott, mindig kaptam segítséget, és csere esetén 2 napon belül megérkezett az új gép. Csak ajánlani tudom annak, aki valamilyen problémából adódóan nem tudja szoptatni a gyermekét. Nekem szerencsére sok tejem volt, és ez a gép volt a megmentőm. Kézi pumpás mellszívóval kezdtem, de azt kézzel nem lehet bírni.
- M. Anita
Egyszerűen lehet használni az eszközt, könnyű tisztán tartani. Érdemes kicsit játszani az eszközzel, hogy ki lehessen tapasztalni milyen ritmus és szívó erősség a leghatékonyabb. Nekem segített a mellszívó megindítani a tejemet, most már elég is a kisfiamnak.
- B. Barbara

Túl kevés a Calypso?

Semmi gond, mert felfelé két szinten is van megoldásunk, amit szintén használhatsz a meglévő szívókészleteddel!

Ha a Calypso nem hozta volna el a várt eredményt, az AMEDA Elite és ARDO Carum kórházi mellszívókra is válthatsz szívókészlet csere nélkül.

Ne feledd, nem "CSAK" egy készüléket adunk!

Mivel az a célunk, hogy sikereket érj el az anyatejes táplálásban, úgy alkottuk meg a szolgáltatásunkat, hogy a lehetőségeinkhez mérten a legjobban támogassunk benne.

Nyilván nem is tudjuk és akarjuk helyettesíteni a laktációs tanácsadókat, problémás esetekben pedig kifejezetten javasoljuk a felkeresésüket, azonban számos - akár "extrém" - esetben is tudtunk segíteni, mint adoptált baba anyatejes táplálásának beindítása vagy jóindulatú emlődaganattal küzdő anyuka gyermekének táplálása.

Ha komoly szoptatási problémáid vannak, ne bízd a szerencsére, használd az ARDO Carum vagy MEDELA Symphony készülékeket!

Tehát mire számíthatsz, ha minket választasz?

Új, személyre szabott szívókészletet adunk,
hogy hatékony és biztonságos legyen a készülékhasználat.

Bónusz oktatóanyagot biztosítunk, hogy megértsd az anyatejes táplálást és sikereket érhess el.

Ingyenes tanácsadás,  ha elakadtál vagy kérdésed van.  +3620 361 2555

Egyszeri ingyenes pótalkatrész, mert van, hogy elhagyod vagy elhasználódik.

Készülékcsere lehetőséget biztosítunk, ha komolyabbra vagy visszafogottabbra lesz szükséged.

Pontos, egyszerű adminisztráció teszi kényelmessé és élményszerűvé a bérlést.

A megrendeléshez először töltsd ki az igénylőlapot!

Akár aznap is átveheted Budapesten, országos szállítással pedig 1-2 munkanap.