Tovább az igénylésre  

ARDO Carum

A koraszülött ellátás hőse

Számos magyarországi PIC-en (koraszülött osztályon) megtalálható készülékünk segíti a korababák anyatejes táplálását.

Milyen esetekben ajánljuk az ARDO Carum készüléket?

 • Tejtermelés stabilizálására
  Ha valami okból nehezen indul be a tejtermelésed, például mert a kisbabád egyáltalán nem szopik, koraszülés vagy aluszékonyság miatt.
 • Mellgyulladás esetén
  Alacsony tartományú vákuumfokozatai és a széles skálán szabályozható sebessége miatt mellgyulladás esetén is javasoljuk.
 • Két mellen történő fejéshez
  A Carum kétdugattyús rendszerének köszönhetően stabil vákuummal fej egyszerre két oldalon is.
 • Komoly szoptatási problémák esetén
  Ha a kisbabád bármilyen oknál fogva nem tud mellről táplálkozni és a teljes anyatejes ellátást készülékkel kell megoldanod, sokat jelent főleg az elején, ha egy hatékony, erre a célra megalkotott készüléket használsz a tejtermelés stabilizálására.

Egy teljes fejés az ARDO Carum-mal

Ebben a rövid videóban egy kismama mutatja be a készülék használatát.  

Kapcsold be hozzá a feliratot!

Hogyan válassz szívókészletet?

A szívókészlet a mellszívó azon alkatrésze, ami gyűjti a tejet. Ennek a mérete és jellege nagyban befolyásolja a fejés hatékonyságát.
Mivel higiéniai eszköz, kisbabád egészsége érdekében nagyon fontos a tisztántartása! Ha teheted, ne használj mások által már korábban használt szívókészletet!

Carum bérlőink mondták

Egyszerű kezelhetőség, sikerült elérni két hét alatt a napi 600 ml tejet, ami koraszülött anyukánál nagyon jó mennyiség. Maximálisan elégedettek vagyunk. Köszönjük szépen!
Azután béreltem ezt a mellszívót, hogy hazaengedtek a kórházból és nehézségeim támadtak a szoptatással. A legjobb döntéseim közé tartozott! Segített stabilizálni a tejtermelésemet, és 7 hónap után még mindig szoptatok! A gép kényelmes és hatékony, és borzasztóan hasznos a masztitisz (mellgyulladás) kezelésében!
Egy héten belül a tejtermelésem annyira megnőtt, hogy csökkenthettem a fejéseim számát és a felesleges tejemet fagyasztani kezdtem. Minden összevetve nagyon sok időt spórolt nekem! A Carumot könnyű használni, hatékonyan működik és nagyon csendes!
Nekem mikor megindult a tej, olyan gyorsan történt hogy csak azt vettük észre hogy csomós és nagyon feszül és fáj. Ez a gép kíméletesen de hatásosan már az első alkalommal segített, míg a kézi mellszívómmal ami itthon volt csak felsebesedett a bimbóm. Mostmár a fiam tud szopizni, illetve ha valamiért vmikor le kell fejni a tejet akkor màr a kézivel is meg tudom tenni, de nagyon jó volt hogy legalàbb az első hónapban ilyen gépet béreltünk!

Profi gép, profi cég. Köszönjük! 
Tökéletesen megfelel a célnak. Én kettő tölcsérrel rendeltem és ki is tudtam használni, nagyon nem mindegy hogy mennyi ideig tart a mellszívás.
A honlapon található információk részletesek voltak, így könnyü volt a mellszívó- és tölcsérválasztás. Amikor olyan kérdésem volt, amire a honlapon nem találtam a választ, Ádám telefonban gyorsan és hatékonyan segített.
- G-N Mónika
Nagyon sokat segített a gép (Ardo Carum). Szerencsére csak rövid időre volt rá szükségem, de megváltás volt, a sok ilyen-olyan kiskereskedelemben kapható kézi és gépi szívók után. Szerintem a bérleti díj abszolút reális. A bérlés egyszerű, a gép 1-2 napon belül itt volt. A bérbeadó nagyon korrekt, kommunikáció kiváló. Nagyon köszönöm.
- T. Dorottya
Nekem mikor megindult a tej, olyan gyorsan történt hogy csak azt vettük észre hogy csomós és nagyon feszül és fáj. Ez a gép kíméletesen de hatásosan már az első alkalommal segített, míg a kézi mellszívómmal ami itthon volt csak felsebesedett a bimbóm. Mostmár a fiam tud szopizni, illetve ha valamiért vmikor le kell fejni a tejet akkor màr a kézivel is meg tudom tenni, de nagyon jó volt hogy legalàbb az első hónapban ilyen gépet béreltünk! 
- M. Ádám felesége
Annyira kedves és támogató kiszolgálást kaptam! Köszönöm, hogy megkönnyítették a szoptatás időszakát, hogy a nagy teljesítményű géppel időt nyerhettem a gyermekemnek. És hogy szoptatási tanácsadó kereslet-kínálat bukott elve után vissza tudtam hozni az anyatejet a gyermekem életébe! Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a szolgáltatásra!
- Sz-K. Teréz
Soha ne adjátok fel, mindig van megoldás és merjetek segítséget kérni ezen az oldalon is, mert a mellszívók nagyon nagy segítséget adnak.
- B-Sz. Brigi
Ki kell próbálni többfélét, hogy megtalálja az ember a neki megfelelőt. Nagyon profi csapat, profi honlap, segítőkész, rugalmas dolgozók! Köszönöm!
-  B. Zsófia
Gyors, kényelmes és nem utolsó sorban megbízható mind a szolgáltatás mind a gép Könnyebbé es gyorsabbá tették a fejést és a napjaim nem csak a fejésről szólt Tejszaporításnak és tej kiürítésnek tökéletes választás! 
-  Cs. Ivett
Én a koraszülött kisfiam táplálása miatt béreltem mellszívót. 1-2 napba telt, mire rájöttem, hogy hogyan tudom igazán hatékonyan használni. Onnantól viszont a saját kis elektromos mellszívómhoz képest jelentősen több tejet tudtam fejni. De a babám két hét alatt teljesen átállt szopira, onnantól már nem volt rá szükség. Nagyon elégedett voltam mindennel, a készülék már a rendelést követő napon megérkezett hozzám, aminek kifejezetten nagyon örültem. 
-  F-K. Andrea
Segítőkészek voltak, illetve a nálam levő Ardo Carum készülék egyszer leállt és nem indult újra, szó nélkül kaptam egy cserekészüléket. A bérlés könnyen meghosszabbítható volt egy linken keresztül.
-  H. Veronika
Első gyerekes anyukaként a tejbelövellést nagyon megszenvedtem. Ráadásul egy rossz méretű mellszívót kezdtem el kezdetben használni, ami nem csak hatékony nem volt, de sebeket is okozott, amik fájdalmassá tették a szoptatást. Egy újabb sikertelen fejés után hajnalban kezdtem el megoldást keresni, akkor találtam az oldalra és a bérelhető profi gépekre. Azon túl, hogy egy nagyon hatékony és az én méreteimnek megfelelő mellszívóhoz jutottam, sok segítséget is kaptam telefonon a választáshoz és azt követően a használathoz. A bérlés folyamata és a kommunikáció is nagyon könnyen ment, hálás vagyok, hogy elérhető a szolgáltatás.
- É-O. Flóra
Kedves, szakszerű hozzáállást tapasztaltam. Minden kérdésre azonnal, segítőkész választ kaptam. Mindennel meg voltam elégedve. Sokat segítettek, köszönöm!
- T. Lászlóné
Szemelyre szabott ajanlat, profi eszkoz, magas szinvonalu ugyfelkommunikacio 
- A. K. Szandra
Amit én nagyon fontosnak tartok és jó lett volna ha nekem is mondja valaki hogy a szoptatásbarát cumikkal kell a fejés mellett etetni. Nem mindenkinél számít , nálam számított. Kézi fejéssel kezdtem, és nálunk már az első napokban problémák voltak a nem megfelelő cumik miatt.. a kórházi fejőgéprr váltottam, amivel maximálisan elégedett voltam, az ajándék szoptatásbarát cumikkal úgyszintén.
- S. Ágnes
Kiváló kommunikáció, profi ügyfélszolgálat, hasznos tanácsokat adnak a szoptatással és a mellszivoval kapcsolatban. A bérelt gép remekül működött és összehasonlíthatatlanul hatékonyabb egy házi kis készüléknél.
- H. Viktória
Akinek kevés anyateje van, vagy nehezebb a szoptatás, annak nagyon hasznos, megkönnyíti a kisbaba az anyatejjel történő táplálását. A cég megbízható, hozzáértő, segítőkész, korrekt kiszolgálás.
-  Dr. S. Ágnes
Mellgyulladas miatt béreltem mellszívót, amit több mint egy hónapig használtam amíg a kisebesedett mellbimbóm be nem gyógyult. Nagyon örülök, hogy mellszivót béreltem, mert igy meggyogyult a mellem és már újra tudok fájdalom nélkül szoptatni. Köszönöm, Eszter 
-  S. G. Eszter

Ha már stabilizálta a tejtermelést
az ARDO Carum

Általában csak arra az időszakra van szükség ilyen komoly készülékre, amíg megoldódnak a szoptatási problémák.

Azonban fennállhat, hogy utána is szükséged lenne valamilyen mellszívóra. Erre az esetre is van megoldásunk, mert a már megvásárolt szívókészleted kompatibilis két kisebb méretű otthoni ARDO mellszívóhoz, illetve akár kézi mellszívóvá is átalakíthatod az ARDO szívókészletet.

Ne feledd, nem "CSAK" egy készüléket adunk!

Mivel az a célunk, hogy sikereket érj el az anyatejes táplálásban, úgy alkottuk meg a szolgáltatásunkat, hogy a lehetőségeinkhez mérten a legjobban támogassunk benne.

Nyilván nem is tudjuk és akarjuk helyettesíteni a laktációs tanácsadókat, problémás esetekben pedig kifejezetten javasoljuk a felkeresésüket, azonban számos - akár "extrém" - esetben is tudtunk segíteni, mint adoptált baba anyatejes táplálásának beindítása vagy jóindulatú emlődaganattal küzdő anyuka gyermekének táplálása.

Ha komoly szoptatási problémáid vannak, ne bízd a szerencsére, használd az ARDO Carum vagy MEDELA Symphony készülékeket!

Tehát mire számíthatsz, ha minket választasz?

Új, személyre szabott szívókészletet adunk,
hogy hatékony és biztonságos legyen a készülékhasználat.

Bónusz oktatóanyagot biztosítunk, hogy megértsd az anyatejes táplálást és sikereket érhess el.

Ingyenes tanácsadás,  ha elakadtál vagy kérdésed van.  +3620 361 2555

Egyszeri ingyenes pótalkatrész, mert van, hogy elhagyod vagy elhasználódik.

Készülékcsere lehetőséget biztosítunk, ha komolyabbra vagy visszafogottabbra lesz szükséged.

Pontos, egyszerű adminisztráció teszi kényelmessé és élményszerűvé a bérlést.

A megrendeléshez először töltsd ki az igénylőlapot!

Akár aznap is átveheted Budapesten, országos szállítással pedig 1-2 munkanap.