AMEDA Elite

A kíméletes egyfejes 

Az AMEDA Elite gyengédsége kifejezetten jól jön mellgyulladás vagy érzékeny mellek kezelésére.

Milyen esetekben ajánljuk az AMEDA Elite készüléket?

 • Teljes tejmennyiség lefejésére
  Ha nem tudod mellről szoptatni a kisbabád és az egész anyatejes ellátást készülékkel kell megoldanod. Igaz, nincs külön stimulációs üzemmódja, azonban állítható ritmusa mégis könnyít a tejleadó reflex kiváltásában.
 • Mellgyulladás kezelésére
  Szinte nulla vákuummal is el lehet kezdeni a fejést és akár egészen le lehet lassítani. Ezért kiválóan alkalmas a mellgyulladás kiegészítő kezelésére.
 • Maradék tej lefejésére
  Ha alapvetően jól szopizik a gyerkőc, de a maradékot szeretnéd lefejni tartalékképzés céljára.
 • Tejtermelés fokozására
  Ha már megtörtént a tejbelövellés, növelheted a tejtermelés mértékét azzal, hogy többlet keresletet keltesz az anyatejre ezzel a készülékkel.

Tulajdonságai

Elite bérlőink mondták

Rengeteg praktikus jó tanácsot és segítséget kaptunk a gép mellé, amik segítettek a szülés utáni első napok káoszában. Mindezeknek is köszönhető, hogy a babánk három hónap után szinte csak anyatejjel jól tud lakni.
- Z. Tamás
Kórházi mellszívó sokkal nagyobb teljesítményű mint a kis piaci elektromos mellszívok. Majdnem a nulláról hozta vissza a tejem 2het alatt. Ügyintéző, mindenben segített, a többszörös értekezés során is kedvesen állt. Nagyon jó élmény volt mind a bérelt eszköz mind a bérlés folyamata.
- F. Sz. Dorottya
Nagyon meg voltam elégedve az Ameda Elite mellszívóval és a bérlés, házhozszállítás, visszaküldés lebonyolításával. Először rendeltem mellszívót, így kicsit nagyobb méretű mellszívó csövet rendeltem a kelleténél, de igy is a kellő hatást értem el. Más anyukáknak is ajánlani tudom.
- P. Hajnalka
Nagyon elégedett voltam a mellszívóval. Sokkal hamarabb és hatékonyabban le tudtam fejni a ki nem szívott tejet. Mellgyulladás esetén is szuper segítség.
- K. H. Enikő
Kedves Anyukák! Kérdezzetek bátran, ne legyetek zavarban, hogy férfiak foglalkoznak a bérléssel: Ádám és Dezső urak végtelenül profik, mindenre IS tudják a választ a mellszívókkal, méretekkel, felmerülő használati kérdésekkel kapcsolatban. :) És nyugodtan próbáljatok ki több mellszívó készüléket, hagyatkozzatok a bérbeadókra, nagyon jókat ajánlanak!
- P. Barbara 
A mellszívó is nagyon szuper, Ádám nagyon segítőkész, kedves, rugalmas. Abszolút ajánlom a szolgáltatást.
- B-V. Brigitta
Az Ameda mellszívó nagyon halk, nagyon egyedire beállítható a szívás erőssége és gyorsasága is. Nekem a hozzá való mellszívó tölcsér nem volt kényelmes sajnos, de ennek ellenére jól tudtam fejni vele.
- G. Fruzsina
Segitokeszseg, maximalis tajekoztatas, rugalmassag, gyorsasag. Csak ajanlani tudom mindenkinek, nagyon elegedett voltam a termekkel is a kiszolgalassal is.
- M-H. Anita
Halk, hatékony, egyéni beállíthatósága remek!
- N-M. Barbara
Számomra nagy segítség volt ez a nagy teljesítményű mellszívó. Lassan indult be a tejem, kézzel nem tudtam fejni, alig jött valami, a géppel egy kicsit jobb volt a helyzet. A sok fejés serkentette a tejtermelődést, illetve amit lefejtem, azt is oda tudtam adni a babának. Az első két hónap nagyon küzdelmes volt, de a 3.-4. hónapra elértük, ahogy alig kell tápszerrel pótolni az anyatejet. A mellszívóbérlés-szolgáltatás korrekt, egyszerű, követhető, ajánlható.
- K. Márta
Először is Ádámot méltatnám aki ismereteivel, segítőkészségével mindig rendelkezésre állt. A bérelt (Ameda Elite) készüléknek, Ádám tanácsainak köszönhetem hogy beindult a tejem és a 3 hós babámat anyatejjel táplálhatom. Ha ezt az első gyermekemnél tudom, éltem volna vele. Köszönöm
- S. Szilvia
Tapasztalják ki maguk, azt gondolom, mindenkinek a helyzete nagyon egyéni.
- V. Zsuzsanna
Három hónapig béreltem az Amadea Elite mellszívógépet. Nagyon hasznos volt, használatával sikerült elkerülni a mell csomósodását, gyulladását. Addig használtam, amíg kislányom meg nem erősödött annyira, hogy már ő is ki tudja szívni ügyesen a melleket. A karácsony elötti utolsó munkanap zárás elött rohant be a boltba érte a férjem. Nagyon segítőkészek voltak ott helyben is és telefonon is. Nagyon felhasználó barát a bérlés meghosszabbitására kitalált rendszer is.
- J. Tamara
Nagyon nagy segítség volt nekem a mellszívó készülék, mert sajnos mellgyulladásom volt, de a fejéssel elmúlt teljesen. Így 5 hónapig tudtam szoptatni a kisfiamat, csak ajánlani tudom a készüléket mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd. Nagy előnye, hogy hatékony és halk.
- R-N. Enikő
Nagyon hasznos, átsegít a kezdeti nehézségeken
- B. Levente
Érdemes mar a szülés elott beszerezni a mellszivot, elkerülve igy a fájdalmas, mellfeszulos perceket.
- B. Katalin 
Bátran ajánlom mindenkinek.
- Cs. Melinda 
Elite Ameda kórházi mellszívót béreltünk, ami nagyban megkönnyítette, sőt - mondhatom - ez tette lehetővé, hogy az első héten, amikor nem lehettem újszülött kislányunkkal, anyatejet kaphasson. Már első telefonos érdeklődésünkre is részletes tájékoztatást kaptunk, maximálisan segítőkész hozzáállást tapasztaltunk. Teljesen a mi szükségletünkre szabva ajánlották ezt a készüléket; bevált. A fokozatmentességének köszönhetően "kényelmesnek" találtam. Köszönjük!
- R. Bernadett

Túl sok vagy éppen túl kevés az Elite?

Semmi gond, mert felfelé és lefelé is van megoldásunk, amit szintén használhatsz a meglévő szívókészleteddel!

Ha egy visszafogottabb és kisebb készülékre volna szükséged, az ARDO Calypso lesz a te készüléked.
Ha pedig az Elite nem hozta volna el a várt eredményt, az ARDO Carum készülékre is válthatsz szívókészlet csere nélkül.