Tovább az igénylésre  

MEDELA Lactina

A jól bevált régi motoros

A Medela retro mellszívója már sok millió kismamának segített világszerte

Milyen esetekben ajánljuk az MEDELA Lactina készüléket?

  • Teljes tejmennyiség lefejésére
    Ha nem tudod mellről szoptatni a kisbabád és az egész anyatejes ellátást készülékkel kell megoldanod. Igaz, nincs stimulációs üzemmódja, ezért akkor javasoljuk, ha könnyebben megindul a tejleadó reflex.
  • Maradék tej lefejésére
    Ha alapvetően jól szopizik a gyerkőc, de a maradékot szeretnéd lefejni tartalékképzés céljára.
  • Két mellen történő fejéshez
    A Lactina kialakításának köszönhetően stabil vákuummal fej egyszerre két mellen is.

Hogyan válassz szívókészletet?

A szívókészlet a mellszívó azon alkatrésze, ami gyűjti a tejet. Ennek a mérete és jellege nagyban befolyásolja a fejés hatékonyságát.
Mivel higiéniai eszköz, kisbabád egészsége érdekében nagyon fontos a tisztántartása! Ha teheted, ne használj mások által már korábban használt szívókészletet!

Lactina bérlőink mondták

Örülök,hogy ilyen szuper készüléket tudtam bérelni.Össze sem hasonlítható a többi boltban kaphatóval.Csendes és gyors.Én jó szívvel ajánlom őket.
- H-G. Bea
Erdemes kiprobalni.
- K. Adriána
Én mint apuka annyit mondhatok, hogy miután feleségem használni kezdte teljesen megkönnyebbült és a kezdeti pánik hogy nem tud elég tejet lefejni a kézi mellszívóval, azonnal szertefoszlott. Valóban profi minőségű eszköz. Az egész szolgáltatás átgondolt, precíz és felhasználó barát. Köszönjük szépen!
- K. Bence
Nagy segítség volt az első időszakban. Véleményem szerint a szülés utáni pár napban és a szoptatás sikerében kulcsfontosságú egy jóminőségű mellszívó, a kórházban is ilyen volt, jól bevált, ezért választottam ezt a megoldást.
- H. Krisztina
Ami tetszett a céggel és a szolgáltatással kapcsolatban: - szakmaiság - türelmes magyarázás, termék megismertetés, és a kérdésekre válaszadás - gyors megoldás, ügyintézés - precízítás - könnyű, foylamatos elérhetőség - ha hamarabb viszem vissza a bérelt mellszívót, akkor visszakapom a fennmaradó időre eső pénzt - kedvesek, segítőkészek Kinga
- Z. K. Kinga
Mikrolab csapata nagyon segítőkész. A mellszívó kíméletesebben szív, mint a sárga színű Medela mini electric mellszívó. Hosszútávon a mellet nem terheli meg annyira, viszont hátránya, hogy elég nagy, emiatt utazáskor nehezen lehet magunkkal vinni (nem fér be a retikülbe).
- A. Zsolt
A szolgáltatás minősége kitűnő. Minden fontos információt online és offline módon rendelkezésünkre bocsátottak. A bérlés lejártáról is időben kaptunk emlékeztetőt. Bármilyen kérdés merült fel készséggel és nagy szakértelemmel álltak rendelkezésünkre. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
- Sz. László
Akinek fontos a barátságos, gyors és fair együttműködés, annak ajánlom a csapatot! Mindennel maximálisan elégedett voltam! Még egyszer köszönöm!!!
- Gy-R Éva
A legszuprebb dolog, nagyon sokat segytett a kezdetekben.
- Dr. B. Dorottya
Nekem azért volt rá szükségem, mert több volt a tejem, mint a kisfiam étvágya az első pár héten. Azért választottam a medelát, mert a kórházban ezt ismertem meg, nagyon szuperül működött!
- K. Gergely felesége
A készülék nagyon nagy segítséget nyújtott, kíméletesen fájdalommentesen tudtam lefejni a tejet.
- V-S. Piroska
Ez a szolgáltatás egy kiváló lehetőség azon kismamáknak, akiknek a kisbabájuk bármilyen oknál fogva nem fogadja el az emlőt, vagy csupán a kismamának annyi anyateje van hogy azt le kell fejni , lefagyasztani ezzel gondolva kisbabájára! A szolgáltatást amit önök nyujtanak nagyfokú profizmusrs jó összhangra utal! Személyes tapasztalatunk szerint jó szívvel ajánlom önöket, mivel bármi kérdésem és kérésem volt önökhöz készséggel áltak rendelkezésünkre!
- K. Tamás

Túl sok vagy éppen túl kevés a Lactnia?

Semmi gond, mert felfelé és lefelé is van megoldásunk, amit szintén használhatsz a meglévő szívókészleteddel!

Ha egy visszafogottabb és kisebb készülékre volna szükséged, az ARDO Calypso lesz a te készüléked.
Ha pedig a Lactina nem hozta volna el a várt eredmény, MEDELA Symphony vagy ARDO Carum készülékre is válthatsz szívókészlet csere nélkül.

Ne feledd, nem "CSAK" egy készüléket adunk!

Mivel az a célunk, hogy sikereket érj el az anyatejes táplálásban, úgy alkottuk meg a szolgáltatásunkat, hogy a lehetőségeinkhez mérten a legjobban támogassunk benne.

Nyilván nem is tudjuk és akarjuk helyettesíteni a laktációs tanácsadókat, problémás esetekben pedig kifejezetten javasoljuk a felkeresésüket, azonban számos - akár "extrém" - esetben is tudtunk segíteni, mint adoptált baba anyatejes táplálásának beindítása vagy jóindulatú emlődaganattal küzdő anyuka gyermekének táplálása.

Ha komoly szoptatási problémáid vannak, ne bízd a szerencsére, használd az ARDO Carum vagy MEDELA Symphony készülékeket!

Tehát mire számíthatsz, ha minket választasz?

Új, személyre szabott szívókészletet adunk,
hogy hatékony és biztonságos legyen a készülékhasználat.

Bónusz oktatóanyagot biztosítunk, hogy megértsd az anyatejes táplálást és sikereket érhess el.

Ingyenes tanácsadás,  ha elakadtál vagy kérdésed van.  +3620 361 2555

Egyszeri ingyenes pótalkatrész, mert van, hogy elhagyod vagy elhasználódik.

Készülékcsere lehetőséget biztosítunk, ha komolyabbra vagy visszafogottabbra lesz szükséged.

Pontos, egyszerű adminisztráció teszi kényelmessé és élményszerűvé a bérlést.

A megrendeléshez először töltsd ki az igénylőlapot!

Akár aznap is átveheted Budapesten, országos szállítással pedig 1-2 munkanap.