15 000 Ft. / hónap

+ szívókészlet ára: 6990 Ft.

Bérelnék egy Elite-et!

Ameda Elite

Milyen esetekben ajánljuk az Elite-et?

  • Tejtermelés stabilizálására. 
    Az Elite kiválóan alkalmas tejtermelés beindítására és stabilizálására fokozatmentes vákuum- és sebességszabályozásának köszönhetően.
  • Mellgyulladás esetén. 
    Az Elite-et nulláról induló vákuumtartománya miatt mellgyulladás esetén is javasoljuk.
  • Maradék tej fejéséhez. 
    Ha szoptatás után az átlagosnál több tejed marad, az Elite ideális választás.

Miért válaszd az Elite-et? Azért, mert...

Fokozatmentes!
Az Elite vákuumereje és ritmusa is fokozatok nélkül, folyamatosan emelhető, hogy akkor is megtalálhasd az ideális erősséget és sebességet, ha más mellszívónak egyik fokozata sem felelt meg.
Kíméletes!
Vákuumskálája egyedülálló módon nulla vákuumról indul, így ha érzékeny, fájó mellbimbótól vagy mellgyulladástól szenvedsz, extrém alacsony vákuumot is beállíthatsz magadnak.
Igazodik hozzád!
A vákuum és a ritmus széles spektrumon hangolható, hogy biztosan megtaláld a számodra legkényelmesebb beállítást. 
Csendes!
Az éjszakai fejésekre sem ébred majd fel a párod.
Higiénikus!
A készülék teljesen zárt rendszerének köszönhetően értékes tejedet fejéskor nem érheti szennyeződés, a motorba pedig nem folyhat be a tej.
Könnyű!
Három kilós súlyával könnyen szállíthatod; a kórházi mellszívók között kiemelkedően könnyűnek számít.

Bérlőink mondták

"Ez a termék nekünk életet mentett! A kislányunk 7 héttel korábban született. Az ARDO nagyon gyorsan kiszállította! … A működtetése egyszerű, és nagyon jó, hogy növelhetem a sebességet és az erősséget ahogyan és amikor akarom! Most 6 hónapja használom és bátran ajánlanám bárkinek!"
Claire Willmer ardobreastpumps.co.uk

"Nem sokkal azután béreltem ezt a mellszívót, hogy súlyos masztitisszel (mellgyulladással) kórházba kerültem és nem szoptathattam az újszülöttemet. Ez a mellszívó igazi életmentő volt, segített abban, hogy kizárólag a tejemmel etethessem a babámat 8 hónapig. Nem tudom eléggé ajánlani, különösen azoknak a mamáknak, akik kihívásnak találják a szoptatást."
Liv ardobreastpumps.co.uk

"Épp most vittem vissza az Elite mellszívómat 6 hónap fantasztikus használat után. Úgy érzem, mintha egy jó barátnak mondanák búcsút! Nagyon nagy segítség volt. Komoly gondom volt az elején a szoptatással, és 7 hét alatt sikerült stabilizálni."
Jennie ardobreastpumps.co.uk

15 000 Ft. / hónap

+ szívókészlet ára: 6990 Ft.

Bérelnék egy Elite-et!