Otthoni készülékeink már bérlésre is elérhetőek! Ha szeretnél többet tudni a készülékek típusáról, kérdezd bátran szakértő kollégánkat
a +36 20 361 2555 -ös számon. Készséggel segítünk! Ha nem tudjuk felvenni, visszahívunk.

Duett - a kétmotoros

A kétfejes készülékek nagy előnye, hogy a két mell egyidejű fejésével időt spórolsz meg. Ám a kétfejes mellszívókat általában egy dugattyú hajtja, így a két oldalt csak egyszerre tudod szabályozni. Azonban a két melled érzékenysége nem feltétlenül egyforma, és ezek a különbségek különösen a szoptatási időszakban lehetnek kirívóak, amikor jóval érzékenyebbek, könnyen be is gyulladhatnak. A Duett készüléke sok kórházi mellszívóhoz hasonlóan nem egy, hanem két motort rejt magában, melyekhez két külön LCD kijelző csatlakozik, hogy egyénileg szabályozhasd őket. Pont, mintha két készüléked lenne.

Mit tud a Horigen Duett?

A Horigen mellszívók különlegessége a lágy szilikontölcsér, mely a vákuum hatására összehúzódik - ahogy a kisbaba szája is. Így az érzés nagyon természetes, a finom masszázstól pedig a tej is könnyebben folyik.

11 000 Ft. / hónap

Csak add le igénylésedet az űrlapon keresztül és mi gyorsan visszaigazoljuk!
Ára: 10 000 Ft. / hónap, egyhavi kaució + szívókészlet ára (opcionális).  
Ez a szolgáltatás a biztonságos kauciókezelés és az áttekinthetőség miatt kizárólag online bankkártyás fizetéssel vehető igénybe.

Bérelni szeretnék

+36 20 361 2555

Igénylés menete

 1. Töltsd ki az űrlapot!
  Első lépésként töltsd ki az igénylőlapot! Ezután e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot. Ez a lépés önmagában nem jár semmilyen kötelezettséggel, pusztán arra szolgál, hogy az e-mail cím valódiságát ellenőrizzük.
 2. Készülj fotóval!
  A digitális szerződéshez szükséges adatok megadásakor fel kell majd töltened egy-egy képet a személyi igazolványod és a lakcímkártyád mindkét oldaláról. Legyenek kéznél ezek a dokumentumok, mikor megnyitod a levelünket!
 3. Csekkold az e-mailed, és szerződj velünk!
  Az igénybejelentéskor kiküldött e-mail egy linket tartalmaz majd, melyre egy űrlapra irányít, ahol megadhatod a digitális szerződéshez szükséges adatokat. Itt kell majd feltöltened a két képet a személyes irataidról. A digitális szerződés csak így lehet érvényes személyes találkozás nélkül.
 4. Fizesd ki kártyával!
  A szerződési adatok elküldése után a rendszer átirányít a Barion online bankkártyás fizetőfelületére, ahol egy összegben rendezheted az egyhavi kauciót, az első havi bérleti díjat és kiszállítás esetén az oda-vissza szállítási költséget. Kérjük, vedd figyelembe, hogy kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni!
 5. Kész is a szerződés!
  A fizetés után a digitális szerződés egy példányát PDF formátumban elküldjük az e-mail címedre.
 6. Vedd át!
  Ezután nincs más dolgod, mint várni a futár érkezésére, vagy személyes átvétel esetén eljönni a készülékért ügyfélszolgálatunkra a 1119 Budapest, Kankalin utca 2. szám alá.

Igyekszünk azonnal válaszolni az igénylésedre. A visszaigazoló e-mail utasításait figyelmesen kövesd majd! Ez maximum 10 perc aktív figyelmet igényel. Ezt a készüléket kiszállítással is kérheted, vagy átveheted budapesti ügyfélszolgálatunkon. Kattints a gombra az igényléshez!

Bérelni szeretnék

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez nem kórházi mellszívó, mégis bérlésre kínálják. Miért?

A kérdés jogos, hiszen bérbeadásra a gyártók elsősorban kórházi mellszívókat ajánlanak magas élettartamuk és széles körű felhasználásuk miatt. Azonban az édesanyáktól annyi kérést kaptunk a háztartási típusú mellszívók bérlésére, hogy megkezdtük a bérbeadásukat.

Mi a különbség a kórházi és az otthoni készülékek között?

A kórházi mellszívók hosszabb élettartammal rendelkeznek, és alkalmasak arra is, hogy akár egész nap használatban legyenek – egy koraszülöttosztályon ez gyakran előfordul. A kórházi gépek sokkal több beállítható fokozattal is rendelkeznek, mint otthoni testvéreik. Maximális vákuumerejük azonban ugyanakkora – ezt nem a készülék típusa határozza meg, hanem egy balesetvédelmi előírás.

Milyen esetben érdemes otthoni mellszívót bérelni?

Ha csak rövid időre van szükséged mellszívóra,
maradék tej fejésére,
ha hosszabb időre (2-3, vagy több hónapra) lenne szükséged elektromos mellszívóra, de a kórházi készülék bérlését nem engedheted meg magadnak,
vagy ha még nem vagy tisztában az igényeiddel: főleg az első baba születésekor nem egyértelmű még, szükség lesz-e mellszívóra, vagy ha igen, milyen teljesítményűre. Erre az átmeneti időszakra ideális választás.

Nálunk minden megkezdett bérlés után jár egy 5 részes, részenként 5 perces mini tréning a készülék használatáról tippekkel, trükkökkel. Ráadásul ha online bérelsz, egy kis ajándékkal is készülünk neked! :)

Bérelni szeretnék

Mik a bérlés feltételei?

Egyhavi kaució, melyet a készülék visszaadásakor visszakapsz.
1 db szívókészlet vásárlása a készülékhez. Ez csak a tiéd, nem kérjük vissza.
7 990 Ft havidíj fizetése.
A készülék csak online bankkártyás fizetéssel bérelhető. 

Header

Enter your text here

Csak bankkártyával fizethetek a szolgáltatásért?

Igen. Ez azért van így, mert a háztartási típusú mellszívók bérbeadására a kedvező ár miatt van igény. Az online bankkártyás fizetés pedig kis kezelési költséget és egyszerű könyvelést jelent, így tartósan alacsonyan tudjuk tartani az árakat.

Rövidebb időre is lehet bérelni, mint egy hónap?

Természetesen igen, van erre is példa. Mivel a rendszerünk előfizetéses alapon működik, a korábbi visszahozásnál egyszerűen visszafizetjük a különbözetet.

Mikor kapom vissza a kauciót?

A kauciót a bérlés végeztével 15 napon belül visszautaljuk neked.                  

Nagyon egyszerű és pontos ügymenetre számíthatsz tőlünk, és igyekszünk minden részletre kiterjedően tájékoztatni. Észrevételeidre pedig nagyon kíváncsiak vagyunk. Akár oszd meg velünk! :)

Bérelni szeretnék

Lehet-e készüléket váltani később?

Természetesen igen. A bérléshez vásárolt szívókészletedet más mellszívóhoz is csatlakoztathatod, azonban nem minden szívókészlet jó minden mellszívóhoz! Ezért mielőtt váltanál, mindenképpen kérdezz tőlünk!

Mi az a szívókészlet? Mért kell megvenni?

A szívókészlet a mellszívónak az a része, ami a tejjel és a mellel érintkezhet. A szívókészletet továbbadni nem higiénikus – függetlenül a fertőtlenítéstől. Ezért a szívókészlet a saját személyi higiéniai eszközöd kell legyen, akár a fogkeféd, így részünkről nem is lenne etikus visszakérni és újra bérbeadni. A bérlés csak a motorra vonatkozik.

Hogy kell kiválasztani a tölcsér méretét?

A méretválasztáshoz segítséget az ajánlat e-mailben kapsz majd.

Mi van, ha utólag derül ki, hogy rossz a tölcsér mérete?

Természetesen van lehetőség cserélni ügyfélszolgálatunkon vagy rendeléssel.

IKöszönöm, hogy mindent elolvastál a Duettről!
Ha elnyerte tetszésedet vagy érdeklődsz, kattints a gombra és töltsd ki az igénylőlapot.Telefonos konzultációra is van lehetőséged a +36 20 361 2555 -ös számon. Szakértő kollégánk segít eligazodni.

Bérelni szeretnék