Tovább az igénylésre  

MEDELA Symphony

Tej megindítás az erőssége

A Medela korszerű kórházi megoldása fétfázisú üzemmóddal.

Milyen esetekben ajánljuk az MEDELA Symphony készüléket?

  • Tejtermelés stabilizálására, beindítására
    Ha valami okból nehezen indul be a tejtermelésed, például mert a kisbabád egyáltalán nem szopik, koraszülés vagy aluszékonyság miatt.
  • Két mellen történő fejéshez
    A Symphony kétdugattyús rendszerének köszönhetően stabil vákuummal fej egyszerre két oldalon is.

MEDELA Symphony használata

Ebben a rövid videóban megnézheted a MEDELA Symphony üzembehelyezését

Hogyan válassz szívókészletet?

A szívókészlet a mellszívó azon alkatrésze, ami gyűjti a tejet. Ennek a mérete és jellege nagyban befolyásolja a fejés hatékonyságát.
Mivel higiéniai eszköz, kisbabád egészsége érdekében nagyon fontos a tisztántartása! Ha teheted, ne használj mások által már korábban használt szívókészletet!

Symphony bérlőink mondták

Szuper szolgáltatás, segítőkész ügyintézés, minden hihetetlenül flottul ment, amit nem tudtam, abban is rögtön segítettek. Alap eszköz minden kismamának, közelébe nem ér a boltban kapható eszközök minőségéhez, ha újra kezdhetném, a többi gyerekem születésekor is bérelnék, hogy zökkenőmentesen menjen a szoptatás. Az ügyintézés rendkívül kényelmes, el se kellett mennem érte itthonról, és az idő amit megspórolok a bolti gépekhez képest, felbecsülhetetlen. Szívből ajánlom mindenkinek!
- O-P. Adrienn
Nekem adott hozzá egy nagyon jó tanácsot egy szoptatási tanácsadó (+ 33 000 Ft-ért), de szerintem ezt közkinccsé kéne tenni. A lényege, hogy kell egy sportos melltartó (azaz nem kitömött és merevítő mentes), és a 2 mellbimbónál 1-1 lyukat kell rajta vágni, és a két tölcsért a lyukon át tenni rá a mellbimbóra. Így miközben dolgozik a gép az anya tudja masszírozni a 2 mellét.
- K. Alexandra
Ha valóban fontos, hogy anyatejjel találd a babád, de nincs elég tejed, akkor egy IBCLC tanácsadón kívül ez lesz a legjobb befektetésed!
- K. Zsolt
Nem olcsó, de megéri profi géppel tejet fejni. Időt, vesződést spórol az ember, olyan időszakban, amikor ez a legfontosabb. A tévhitekkel ellentétben teljesen higiénikus bérelni.
- G. Ágnes
Sajnos nekem nem jött be a Medela Lactina készülék, a legkisebb tölcsérméret ellenére is "slattyogott" benne a mellem, az itthoni kis Medela Electricem valahogy jobban leszívja a tejemet. Magával a szolgáltatással nagyon elégedett vagyok, szuper hogy van ilyen lehetőség, és szívesen kipróbálnám még vmelyik másik készüléküket is, talán a közeljövőben!
- H. Andrea
A termék kifogástalanul működött, az elvártakat felülmúlta. Egyszerű, gyors összerakás, nem igényel nagy technikai hozzáértést. Megkockáztatom, hogy egyszerűbb az összerakása, mint a kiskereskedelemben kapható otthoni eszközöké. Egy kis technikai kommunikációs malőrt leszámítva, készséges, segítőkész volt a kapcsolattartó. Köszönöm még egyszer.
- Sz. Szilvia

Ha már stabilizálta a tejtermelést
a MEDELA Symphony

Általában csak arra az időszakra van szükség ilyen komoly készülékre, amíg megoldódnak a szoptatási problémák.

Azonban fennállhat, hogy utána is szükséged lenne valamilyen kisebb tudású mellszívóra. Erre az esetre is van megoldásunk, mert a már megvásárolt szívókészleted kompatibilis négy további készülékünkhöz.

Ne feledd, nem "CSAK" egy készüléket adunk!

Mivel az a célunk, hogy sikereket érj el az anyatejes táplálásban, úgy alkottuk meg a szolgáltatásunkat, hogy a lehetőségeinkhez mérten a legjobban támogassunk benne.

Nyilván nem is tudjuk és akarjuk helyettesíteni a laktációs tanácsadókat, problémás esetekben pedig kifejezetten javasoljuk a felkeresésüket, azonban számos - akár "extrém" - esetben is tudtunk segíteni, mint adoptált baba anyatejes táplálásának beindítása vagy jóindulatú emlődaganattal küzdő anyuka gyermekének táplálása.

Ha komoly szoptatási problémáid vannak, ne bízd a szerencsére, használd az ARDO Carum vagy MEDELA Symphony készülékeket!

ARDO Carum MEDEL Symphony

Tehát mire számíthatsz, ha minket választasz?

Új, személyre szabott szívókészletet adunk,
hogy hatékony és biztonságos legyen a készülékhasználat.

Bónusz oktatóanyagot biztosítunk, hogy megértsd az anyatejes táplálást és sikereket érhess el.

Ingyenes tanácsadás,  ha elakadtál vagy kérdésed van.  +3620 361 2555

Egyszeri ingyenes pótalkatrész, mert van, hogy elhagyod vagy elhasználódik.

Készülékcsere lehetőséget biztosítunk, ha komolyabbra vagy visszafogottabbra lesz szükséged.

Pontos, egyszerű adminisztráció teszi kényelmessé és élményszerűvé a bérlést.

A megrendeléshez először töltsd ki az igénylőlapot!

Akár aznap is átveheted Budapesten, országos szállítással pedig 1-2 munkanap.