Válassz mellszívót!

Eléggé széles a választékunk, ezért kérlek, tájékozódj a leírásokból, kérdéseidet pedig tedd fel bátran! ;)

A havidíjak 30 napos meghosszabbítható előfizetésre vonatkoznak, ha hamarabb visszahozod, arányosan visszaadjuk a bérlet árát.*

Kérdésed van?

Tedd fel telefonon:
+36 20 361 2555

Vagy olvasd el cikkünket, melyben segítünk a választásban!

Új generációs kórházi mellszívó készülékek
- a legmodernebb technológiák -

ARDO Carum

A Carum jó választás, ha valami okból nehezen indul be a tejtermelésed, például mert a kisbabád egyáltalán nem szopik. Alacsony tartományú vákuumfokozatai és széles skálán szabályozható sebessége miatt mellgyulladás esetén is javasoljuk. A Carum kifejezetten ajánlott nagy mennyiségű tej rendszeres fejésére.

24.000 Ft/hó

+ szett ára: 6.990 Ft*

Bővebben
Medela Symphony

A Symphony jó megoldás arra, ha nehezen váltódik ki a tejleadó reflexed szoptatás elején, a kisbaba szopizását utánozó vákuummintázatának köszönhetően pedig tejtermelés beindítására és stabilizálására is kiválóan alkalmas, ahogy nagy mennyiségű, rendszeres fejésre is.

24.000 Ft/hó

+ szett ára: 6.990 Ft*

Bővebben

Első generációs kórházi mellszívók
 - már évtizedek óta bizonyítanak -

Ameda Elite

Az Elite kiválóan alkalmas tejtermelés beindítására és stabilizálására fokozatmentes vákuum- és sebességszabályozása miatt. Nulláról induló vákuumtartománya miatt mellgyulladás esetén is javasoljuk.

15.000 Ft/hó

+ szett ára: 6.990 Ft*

Bővebben
Medela Lactina

A Lactina stabil vákuumú, megbízható készülék, melyet érdemes kibérelni, ha nagy mennyiségű tejet termelsz vagy tejleadó édesanya vagy. Maradék tej fejésére és teljes mennyiség rendszeres fejésére is kiváló.

15.000 Ft/hó

+ szett ára: 6.990 Ft*

Bővebben

Bevált otthoni mellszívók bérlése

Figyelem! A háztartási mellszívók bérlését kizárólag bankkártyás fizetéssel és online szerződéssel lehet igényelni.
ARDO Calypso

Finoman hangolható, csendes készülék. Tartós használatra és mindennapos hordozásra. A hozzá tartozó szívókészletet Ameda Elite-hez vagy ARDO Carumhoz is használhatod! Így akár válthatsz is később.

9.990 Ft/hó

+ szett ára: 6.990 Ft*

Bővebben
HORIGEN Tempo

Egy egyszerű és megbízható kínai jószág, aminek kifejezetten komfortos a tölcsére! Sajnos, csak egy méretben kapható, de az nagyon jó.

7.990 Ft/hó

+ szett ára: 7.100 Ft*

Bővebben
ComPad lábpedál

Fogadok, ilyet még nem láttál!
A lábpedálos mellszívót eredetileg árammentes kórházi körülmények közé tervezték, de bárki számára kiváló alternatív megoldás lehet.

1.000 Ft/hó

+ szett ára: 5.190 Ft.

Bővebben
ADRO Amaryll kórházi kézi mellszívó
Nem tudsz dönteni?

Az ARDO kézi és gépi mellszívók alkatrészei mind kompatibilisek egymással, így az Amaryll kézi mellszívó egyszerűen elektromos mellszívóvá bővíthető. Hozzákapcsolható az  ARDO Calypso, Carum és AMEDA Elite bérelhető kórházi mellszívókhoz.

9.490 Ft

Bővebben

* Az ár az egyfejes szettre vonatkozik.
Mind a négy kórházi készülék használható egy vagy két szívófejjel is. A kórházi mellszívók rendkívül nagy munkabírásúak, akár egész nap használhatod őket. Mind nagyon csendesek, ezért éjszaka is nyugodtan használhatók.
Mivel orvostechnikai eszközök, bérlésük elszámolható magán egészségpénztárak felé.